Több napsütéssel indít a nyár

Több napsütéssel indít a nyár

Napsütés (Fotó: Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szerdán sok napsütés várható gomoly- és fátyolfelhőkkel. Csapadék nem valószínű – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján az előrejelzés.

Az északi, északkeleti szél a keleti országrészben többfelé élénk, néhol időnként erős lesz, nyugaton mérsékelt marad a légmozgás.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között várható.

Az Időkép orvosmeteorológiai jelentése szerint szerdán nem érkezik időjárási front, de a melegedés miatt melegfront jellegű tünetek jelentkezhetnek. Romlik az allergiahelyzet, egyre több fűféle szórja pollenjét.

Reggel az ízületi panaszokkal küzdőknek indulhat nehezebben a nap, majd napközben koncentrálási és keringési panaszokkal kell számolni, illetve fokozódhatnak a gyulladások is. Arra is felhívják a figyelmet, hogy 11 és 15 óra között erős, nagyon erős lesz az UV-sugárzás, így célszerű lesz gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről.

Címkék: időjárás