Tömegbaleset az M1-en: egy 44 éves férfi a halálos áldozat

Tömegbaleset az M1-en: egy 44 éves férfi a halálos áldozat

Összeroncsolódott gépjármûvek az M1-es autópályánál Herceghalomnál, ahol öt kamion és 37 autó ütközött össze, mindkét irányban lezárták az autópályát 2023. március 11-én (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

Fotó: MTI Fotószerkesztőség/Lakatos Péter

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Befejeződött a szombati M1-es tömegbaleset tömegbaleset szemléje – számolt be róla honlapján a police.hu vasárnap reggel.

Mint írták, a balesetben összesen 41 gépjármű volt érintett. Egy 44 éves férfi életét vesztette, rajta kívül 39-en sérültek meg, a rendelkezésre álló adatok szerint ketten életveszélyesen, tizenketten súlyosan, huszonöten könnyebben. A rendőrség büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a körülményeket.

Eközben az Útinform honlapján arról írt, hogy ismét zavartalan a forgalom az M1-esen. Vasárnap reggelre a hatóságok befejezték a műszaki mentést és a helyszínelést, az autópályát a Hegyeshalom felé vezető oldalon is megnyitották, így a forgalom már mindkét irányban zavartalanul halad.