Tovább hízik a DK, most egy MSZP-s politikus lép át Gyurcsányék pártjába

Tovább hízik a DK, most egy MSZP-s politikus lép át Gyurcsányék pártjába

A pápai szocialista Grőber Attila átlép a DK-ba. (Fotó: Grőber Attila Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Folytatódik a DK-ba irányuló átigazolási hullám: ezúttal Grőber Attila, az MSZP pápai alapszervezetének elnöke, önkormányzati képviselője, az ellenzék volt pápai polgármester- és országgyűlési képviselőjelöltje, valamint Pápa 2024-es szocialista polgármesterjelöltje jelentette be Facebook-oldalán, hogy a jövőben a DK-ban folytatja a munkát.  

A politikus bejegyzésében úgy fogalmazott, hogy „cselekvő akaratra, politikai dinamizmusra, világos jövőképre és elszántságra van szükség. Úgy látom, hogy ma a Demokratikus Koalíció az a politikai közösség, amely képes erre a feladatra”. Hangsúlyozta, hogy őt semmilyen módon nem zsarolták meg, semmiféle politikai nyomás nem érte őt azért, hogy hagyja ott az MSZP-t. Szerinte a Demokratikus Koalíció évek óta az MSZP természetes szövetségese volt Pápán, és ő mindent megtesz, hogy Pápán erős baloldali közösséget teremtsenek. A párt üdvözli Grőber Attila átlépését. 

A pápai szocialista politikus már a sokadik a sorban, aki a DK-t választotta korábbi pártja helyett. Nemrég például Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd egykori országgyűlési képviselője pártolt át a DK-hoz.