„Túl a barátságon” – Üzentek Jakab Péternek

„Túl a barátságon” – Üzentek Jakab Péternek

Jakab Péter és Osváth Zsolt (Fotó: Jakab Péter Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Homoszexuális párról szóló filmre tett utalással kommentálta az egyik kormánybarát lap, a Bennfentes közösségi oldalán, hogy Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje megosztott egy képet a homoszexualitását nyíltan felvállaló vloggerrel, Osváth Zsolttal. A lap egészen pontosan azzal a felütéssel osztotta meg a képet: „Túl a barátságon”. 

Nemrég az váltott ki nagyobb felháborodást: a kormánypárti Ripost prostituáltként ábrázolta Demeter Márta országgyűlési képviselőt. Az ügy előzménye, hogy a korábban az MSZP színeiben politizáló, majd LMP-s Demeter bejelentette: jövőre a Jobbik frakciójába ülne.

Jakab nem először találkozott Osváth Zsolttal, korábban már adott neki interjút öt másik ellenzéki miniszterelnök-jelölthöz hasonlóan. A közélettel is foglalkozó vloggerről itt olvashatják a Magyar Hang portrécikkét.