Tűz volt a nagykanizsai kórházban

Tűz volt a nagykanizsai kórházban

A nagykanizsai kórház épülete (Forrás: nagykanizsa.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kisebb tűz volt a nagykanizsai kórházban, a Szekeres József úton – vette észre az MTI a Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján közzétett hírt.

Azt írták, hogy az egészségügyi intézmény második emeletén egy szekrényben ruhaneműk égtek. Mire a városi és a zalakarosi hivatásos tűzoltók a helyszínre értek, a kórház személyzete tizenhat embert terelt ki a részlegről. Az egységek rövid idő alatt eloltották a tüzet, majd ventilátor segítségével kiszellőztették az épületrészt.

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.