Egy pécsi férfi úgy összevert egy nőt, hogy áldozata bal oldala lebénult

Egy pécsi férfi úgy összevert egy nőt, hogy áldozata bal oldala lebénult

Rendőrség (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Letartóztattak Pécsen egy férfit, amiért – próbára bocsátás hatálya alatt – meg akart erőszakolni, összevert és kifosztott egy nőt múlt szombaton.

A Pécsi Törvényszék MTI-hez eljuttatott szerdai közleménye szerint a férfi letartóztatását szexuális erőszak, testi sértés és kifosztás alapos gyanúja miatt rendelte el egy hónapra a Pécsi Járásbíróság kedden. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított férfi múlt szombaton, az esti órákban jelent meg a nő és annak élettársa ingatlanánál, ahol az udvaron szexuális cselekmény végzésére szólította fel a sértettet.

Miután a nő ezt megtagadta, a férfi rángatni kezdte, többször megütötte, fojtogatta, ruháját letépte róla és közösülni próbált vele. Ez nem sikerült neki, ezért felhagyott a szándékával, a nőt a kertkapuhoz vonszolta, mobiltelefonját eltulajdonította, majd azt közölte annak élettársával, hogy ebben az állapotban talált rá. A nő a bántalmazás miatt arc- és agykoponyazúzódást szenvedett, közvetett agyi infarktus érte, és a bal oldala lebénult.

A bíróság határozatát az ügyész, a gyanúsított és a védője is tudomásul vette, így az végleges.

Címkék: Pécs