Új állampapír: Az érdeklődés miatt összeomlott a Webkincstár

Új állampapír: Az érdeklődés miatt összeomlott a Webkincstár

Képünk illusztráció. Forrás: allampapir.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nagy lehet az érdeklődés az új, kiemelt hozamú lakossági állampapírokra, mert összeomlott a Magyar Államkincstár weboldala.

– Az új, kiemelt hozamú lakossági állampapírok rendkívüli népszerűsége okán a Webkincstár és MobilKincstár rendszerekben időközönként átmeneti lassulás tapasztalható. A Magyar Államkincstár folyamatosan monitorozza a rendszerek működését és minden szükséges intézkedéseket megtesz annak érdekében, hogy az ügyfelek kiszolgálása zavartalan legyen – ez a szöveg olvasható a Magyar Államkincstár weboldalán, a Webkincstáron, már azok számára, akiknél hosszú várakozás után betölt – írja a 24.hu.

Az Államadósság Kezelő Központ mára, azaz szeptember 29-re ígérte, hogy elérhetőek lesznek a 11 százalék feletti kamattal kecsegtető új Bónusz és Prémium állampapírok.

A Telex olvasói jelzések alapján azt írja, az új állampapírok alighanem sokak érdeklődését felkeltették, mert olvasóik arról tájékoztattak, hogy nem jutnak be a Webkincstár rendszerébe. Volt, aki jelszót még kapott, de utána lefagyott a rendszer, más már eddig sem jutott el, mígnem megjelent az oldalon a rendszer lassúságára utaló figyelmeztetés.