Új előzetese van a Gyurcsány-filmnek

Új előzetese van a Gyurcsány-filmnek

Az ElkXrtuk című film plakátja

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ezt hozta a motoros futár – a sokat hallott szlogennel osztotta meg Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a „Gyurcsány-film” néven ismertté vált alkotás új előzetesét. Egy kétperces trélerről van szó, amely Kálmán Olgával kezdődik, a korábban televíziós műsorvezető Gyurcsány Ferencnek teszi fel a kérdést: „Ön ezzel elismerte, hogy a miniszterelnöksége alatti másfél-két évben hazudott ennek az országnak?”.

Az őszödi beszéd ihlette filmnek Kálomista Gábor a producere, aki az Indexnek korábban azt mondta, hogy „ez egy valós alapokra épülő politikai krimi lesz”. Később arról is beszélt, hogy meg akarja szólítani a fiatalokat is, miután elsősorban ők járnak mozikba. Úgy látja, biztosan lesz, aki ideológiai okokból támadja a filmet, és olyan is lesz, aki ezért védi. Viszont úgy érzi, nem hagyhatunk elvarratlan szálakat, ha le akarjuk zárni a múltat, és azt akarjuk, hogy a jövő elkezdődjön.