Újabb állami megrendelést nyertek el Mészáros Lőrincék

Újabb állami megrendelést nyertek el Mészáros Lőrincék

Mészáros Lőrinc

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Közel 6 milliárd forintos megrendelést nyert el az Opus érdekeltségi körébe tartozó Mészáros és Mészáros Kft. konzorciumban a Komáromi Ipari Park víziközmű-hálózatának fejlesztésére – tette közzé a társaság a BÉT-en a Portfolio gazdasági portál szerint.

Az Opus Global érdekeltségi körébe tartozó Mészáros és Mészáros Kft. az EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft.-vel 98,5-1,5 százalékban megosztott konzorciumban elnyerte az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft., valamint a Komárom Város Önkormányzata által a Komáromi Ipari Park vízközmű-hálózatának fejlesztésére kiírt projektet. A megrendelés értéke 5 915 900 000 forint - tette közzé a társaság.

A vállalat közzétette azt is, hogy emellett jogosulttá vált a Budapest – Árvízvédelmi Résfal kivitelezése elnevezésű projekt megvalósításában további, nettó 1 319 832 507 forint értékű munka elvégzésére.