Újabb igazolást jelentett be a DK

Újabb igazolást jelentett be a DK

A Demokratikus Koalíció kampánynyitó rendezvénye (Fotó: Demokratikus Koalíció / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Átlépett a DK-ba Kenéz István, a Párbeszéd Felügyelő Bizottságának elnöke – közölte a Demokratikus Koalíció pénteken. Azt írták, hogy Kenéz István, a Párbeszéd Pest megyei szervezetének volt alelnöke, a párt Felügyelő Bizottságának elnöke úgy döntött, hogy a DK-ban folytatja a munkát.

Az átlépés okait taglaló Facebook-posztjában úgy fogalmazott, hogy „a DK egyszerre jelent egy fegyelmezett, hatékonyan működő pártot, és egy befogadó és barátságos közösséget”, valamint, hogy az Orbán-rezsim lebontásának a feltételei „a Demokratikus Koalícióban adottak az ellenzéki térfélen”. A Demokratikus Koalíció üdvözli Kenéz István csatlakozását, vele csak még nagyobb erővel fogunk küzdeni azért, hogy Európai Magyarországként kerüljünk ki a megélhetési válságból – írta a párt, amely az elmúlt időszakban már több ellenzéki politikust is átcsábított magához, legutóbb Kocsis-Cake Oliviót, a Párbeszéd pártigazgatóját és korábbi országgyűlési képviselőjét.

Címkék: Párbeszéd, DK