Reagált Tiborcz István kijelentéseire Magyar Péter, és üzent a propagandasajtónak

Reagált Tiborcz István kijelentéseire Magyar Péter, és üzent a propagandasajtónak

Magyar Péter a Partizán műsorában

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magyar Péter a valótlanságokat terjesztő sajtótermékek ellen sajtó-helyreigazítási eljárást indít és ha szükséges, személyiségi jogi pert is, „csak hogy visszatérhessek az eredeti ügyvédi hivatásomhoz és hogy érezzék a törődést” – írta Varga Judit exférje legfrissebb Facebook-posztjában. 

– Kiteszem ide a Mészáros féle MBH bank felügyelőbizottságából történő lemondó nyilatkozatomat. Miután bejelentettem a banknál a lemondásomat, ma kaptam meg a bank vezetőitől a dokumentumot aláírásra. Talán még ma kikerül a tőzsde honlapjára. Ma szintén visszaigazolta a Magyar Közút Zrt., hogy a minisztérium február 10-i nappal tudomásul vette a lemondásomat. Ennyit a propaganda sajtó hazugságairól – fogalmazott Magyar Péter, aki a hét végén hosszú interjút adott a Partizánnak, amelyben kiteregette a NER szennyesét, keményen beolvasott Rogán Antalnak és az oligarcháknak, de Orbán vejét is emlegette. A hét végén jelentette be azt is, hogy lemond a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt.-ben viselt felügyelőbizottsági tagságáról.

Magyar a posztban megjegyezte, amennyiben a bíróság megítél valamilyen kártérítést, azt felajánlja a bicskei áldozatoknak. Ezután rátért Tiborcz István válaszaira is, amelyeket a miniszterelnök veje lapunk kérdéseire adott: „ma megtudhattuk a nemzet vejétől, hogy ő nem akar a politikai csatározásokba belefolyni (nyilván azok hasznát élvezni egyszerűbb). Azt is megírta, hogy ő az épített örökség megmentéséért szeretne dolgozni. Szerintem ez egy nemes cél, esetleg egészítsük ki az ipari méretű lopás elleni harccal és fogjunk össze.” Nem feledkezett meg a megafonosokról sem: „Pár nap után végre felébredt (felébresztették?) a rogáni kommunikáció élcsapata és a Megafon aktivistái közpénzen megkezdték a személyeskedő lejáratásomat”. Ugyanakkor ezért nem haragszik: „sokukkal személyesen jó viszonyban vagyok és a továbbiakban sem fogok rájuk haragudni, mert mindenkinek meg kell élnie valamiből”. Végül feltett egy találós kérdést: „Tudjátok-e, hogy melyik Tóni kedvenc állata?”