Ungár Péter: Nem tudom, mit várt tőlünk a finanszírozó a kampánypénzekért cserébe

Ungár Péter: Nem tudom, mit várt tőlünk a finanszírozó a kampánypénzekért cserébe

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Márki-Zay Péter csak az árulókat nem szereti, de az a baj, hogy szerinte mindenki áruló – jelentette ki Kompország című műsorunkban Ungár Péter, az LMP társelnöke arra reagálva, hogy az ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltje őt nevezte az ellenzék legnagyobb árulójának.

Szóba került természetesen a tavalyi országgyűlési kampányban a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak juttatott hárommilliárd forint is. – Valóban ott ültem a Hold utcai kampányközpontban a pártvezetőkkel, de sem ők, sem én nem tudtam ezekről a pénzekről. Megjegyzem, szerintem Márki-Zay sem tudta, mi történik. Azt pedig a mai napig nem tudom, hogy mit vártak tőlünk a finanszírozásért cserébe – mondta.

A műsorban szóba került még Gyurcsány Ferenc, egy esetleges koalíció a DK elnökével, Karácsony Gergely, Schmidt Mária, az EP-választások és még a Magyar Nemzet is.