Üzent Márki-Zaynak a fideszes erdélyi média egyik vezetője: „Péter, fájni fog. De gyere!”

Üzent Márki-Zaynak a fideszes erdélyi média egyik vezetője: „Péter, fájni fog. De gyere!”

Márki-Zay Péter bejelentést tesz

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A magyar kormány által több milliárd forinttal támogatott Erdélyi Médiatér Egyesület egyik vezetője is üzent Márki-Zay Péternek, aki erdélyi körútja során Székelyudvarhely polgármesterével is találkozna. Mint lapunk megírta, az erdélyi polgármester Facebookos szavazásra bocsátotta, hogy fogadhatja-e a magyarországi ellenzék listavezetőjét.

Szőke László publicisztikájában azt írta: „Neked most mire kellünk, Péter? A szavazatunk miatt jönnél, ugye? De akkor te is ugyanolyan vagy, mint a többiek! Miért nem jöttél korábban, Péter? Csak a kampány, mi? De akkor kellünk mi ehhez, Péter, mármint személyesen, mi, székelyföldi magyarok? Eddig nem voltál ránk kíváncsi, van garanciád arra, hogy nem csak a választásokig-választásokra kellünk? S hát az adott szóval hogy állunk, Péter? Ugyanis az nem szent se neked, se Gyurcsánynak, fő szövetségesednek”.

Szőke László azt is megjegyezte, hogy a medvék miatt a fokos is kézközelben van, de ezt nehogy fenyegetésnek vegye Márki-Zay Péter. „Nem az, így védünk téged is, ha netán medvével találkoznál, s fel is ismernéd, hogy az a valami, az bizony medve. Egy nagy büdös medve”.

– Gyere, Péter! Hátha végre meg- és felismersz minket is. És nem csak magadra, hanem ránk is kíváncsi leszel. De, Péter, akkor tényleg figyelni kell ránk! És elviselni azt is, hogy neked nem tetsző kérdések fognak elhangzani. Fájni fog, Péter, fájni fog. De gyere! Elleszünk veled is valahogy, mint a medvével. Az is egyszeri találkozó szokott lenni – írta Szőke László.