Tovább épül az álom: Vasbeton gyalogoshíd, kilátó terasz és étterem készül a felcsúti kisvasút megállója mellé

Tovább épül az álom: Vasbeton gyalogoshíd, kilátó terasz és étterem készül a felcsúti kisvasút megállója mellé

Felcsúti látványterv (Fotó: Hadházy Ákos Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Másfél milliárd forintért építenek egy óriási vasbeton hidat, hatalmas éttermet és kilátó teraszt Felcsútra, a kisvasút megállója mellé - írta Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Facebook-oldalán.
 
Posztja szerint néhány éve csak egy kis patak folydogált az érintett területen nádassal, de 230 millió forintos uniós támogatásból csináltak egy kis mesterséges tavat, a szélén egy pár négyzetméteres szigettel. – Ez az a hatalmas látványosság, amire alapozva Felcsút 1,5 milliárdot kapott a falu turizmusának fellendítése végett – írta a politikus.
 
 
Maga az építkezés egymilliárdba kerül, a munkát Mészáros Lőrinc oligarcha gyerekeinek cége, a Fejér- B.Á.L Zrt végzi. Egyetlen ajánlattevő közül választották ki a céget. 
 

Címkék: Felcsút, kisvasút

Diósgyőr, a csokinyúl hazája

Diósgyőr, a csokinyúl hazája

Magyarország igazi csokinyúl- és csoki-Mikulás-nagyhatalom – évente 110 millió darab készül itt belőlük, a Nestlé egyetlen, kizárólag üreges csokoládéfigurák gyártására specializálódott üzemében.
Karácsonyi Magyar Hang-akció

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Ha legalább fél évre előfizet a Magyar Hang nyomtatott vagy pdf változatára, ajándékba adjuk a karácsonyi dupla számunkat! Az éves előfizetők pedig emellett választhatnak ajándéktárgyaink közül.

Karácsonyi akció!

Friss lapszámunk

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – Magyar Hang-ajánló

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – Magyar Hang-ajánló

Pulai András és Zárug Péter Farkas vitája. Interjú Donáth Annával, Komáromi Zoltánnal és Schell Judittal. Riport a fiktív lakcímekről Kispaládról. Keresse a friss Magyar Hangot, Bűvös Szakács- és Sportkönyvek-melléklettel!

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Áchtung Baby