Videóhívásban volt az apa, miközben eszméletlenre verték 14 éves lányát

Videóhívásban volt az apa, miközben eszméletlenre verték 14 éves lányát

Az RTL-en bemutatott videó egy képkockája

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Videóhívásban, élőben nézte végig az apa, ahogy eszméletlenre verik a 14 éves lányát az ócsai főutcán – számolt be róla az RTL Híradó. Az RTL által bemutatott felvételen az látszik, hogy egy őrjöngő nő fejbe rúgja és a hajánál fogva cibálja lánya iskolatársát, aki már a földön feküdt. A gyerek, miután feltápászkodott, elájult.

A lány tudhatta, hogy baj lesz, mert ahogy kiért az iskolából, meglátta a diáktársa anyját, aki rá várt. Ijedtében felhívta az apját. „Hallottam a telefonban, hogy elkezdik verni a lányomat. Én azonnal értesítettem az osztályfőnökét, telefonáltam neki az iskolába, hogy rohanjon ki, mert megverik a lányomat. Ők azonnal kirohantak” – mesélte a férfi, aki feleségével azonnal elindult a lányukhoz. Az apa azt mondta, mire odaértek, már magánál volt a lány, és hamarosan a mentők is megérkeztek. Lánya agyrázkódást szenvedett, de már jobban van, 24 órás megfigyelés után kiengedték a Heim Pál Gyermekkórházból. A lelki trauma feldolgozásában pszichológus segít majd neki. 

Az apa szerint a két lány között korábban nem volt kapcsolat. Kedden vesztek össze, aznap az iskola után az utcán össze is verekedtek. Úgy tudja, azért, mert a gyereke szólt az egyik tanárnak, amikor megtudta, hogy elektromos cigaretta van a másik lánynál.