The Viktor Brief

The Viktor Brief

Orbán Viktor kitölti az újranyitásról szóló nemzeti konzultációt (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A kis faluból induló fiú, aki Oxfordban jogot tanult, az ellenzék vezére, majd a kormány feje lett. Eltöltött 15 évet kormányon, tizenhatot ellenzékben, közben soha nem hagyta el pártját, választóit. Ezzel a felvezetéssel harangozza be az About Hungary elnevezésű kormányzati blog Orbán Viktor hétfőn indult, angol nyelvű politikai hírlevelét. A „The Viktor Brief” heti és havi rendszerességgel exkluzív tartalmakat ígér egyenesen a miniszterelnöktől, de mint az eddigiekből kiderül, csupán újabb szépen fotózott propagandaanyag készült, a miniszterelnök migrációról, a kereszténység védelméről mondott idézeteivel, közelmúltban folytatott tárgyalásairól.

A hírlevél még nem elérhető, ám a Politico-hoz már eljutott az első szám, amit fel is töltöttek az oldalukra. Cikkükben négy politikus (Charles Michel, Matteo Renzi, Dominic Cummings) hírlevelét hasonlítják össze, ezek közül Orbánét találták legkevésbé informatívnak. Nem tudtak elmenni a "The Viktor Brief" névválasztás mellett, amiről szerintük inkább asszociál az ember egy férfi alsóneműmárkára (az angol „brief” szó alsóneműt is jelent), mint egy miniszterelnök hírlevelére.

 

 

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bródy Jánossal, Orosz Annával, Tóth Gabival, Kemenesi Gáborral és Szakonyi Károllyal. Uradalom állami pénzből a Nyírségben. A Burkáéktól visszakövetelt pénz nyomában. Keresse a friss Magyar Hangot,  Bűvös Szakács-melléklettel!

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt