The Viktor Brief

The Viktor Brief

Orbán Viktor kitölti az újranyitásról szóló nemzeti konzultációt (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A kis faluból induló fiú, aki Oxfordban jogot tanult, az ellenzék vezére, majd a kormány feje lett. Eltöltött 15 évet kormányon, tizenhatot ellenzékben, közben soha nem hagyta el pártját, választóit. Ezzel a felvezetéssel harangozza be az About Hungary elnevezésű kormányzati blog Orbán Viktor hétfőn indult, angol nyelvű politikai hírlevelét. A „The Viktor Brief” heti és havi rendszerességgel exkluzív tartalmakat ígér egyenesen a miniszterelnöktől, de mint az eddigiekből kiderül, csupán újabb szépen fotózott propagandaanyag készült, a miniszterelnök migrációról, a kereszténység védelméről mondott idézeteivel, közelmúltban folytatott tárgyalásairól.

A hírlevél még nem elérhető, ám a Politico-hoz már eljutott az első szám, amit fel is töltöttek az oldalukra. Cikkükben négy politikus (Charles Michel, Matteo Renzi, Dominic Cummings) hírlevelét hasonlítják össze, ezek közül Orbánét találták legkevésbé informatívnak. Nem tudtak elmenni a "The Viktor Brief" névválasztás mellett, amiről szerintük inkább asszociál az ember egy férfi alsóneműmárkára (az angol „brief” szó alsóneműt is jelent), mint egy miniszterelnök hírlevelére.