Visszakapta gyerekét az oltásellenes házaspár

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Blikk információi szerint másfél év után visszakerült a kisgyermek ahhoz a dusnoki házaspárhoz, akiktől azért vették el a csecsemőt, mert nem anyakönyveztették, titokban tartották a terhességet és a szülést is, hogy ne kelljen beoltatni őt.

Az anya, H. Ágnes a közösségi médiában számolt be arról, hogy három hónappal ezelőtt visszakapták a kisfiukat. 2020 elején az akkor négy hónapos csecsemőt a gyámhatóság a rendőrség közreműködésével kiemelte a családból, mert hivatalosan nem is létezett: semmiféle irata, nyilvántartási adatai nem voltak, és semmilyen védőoltást nem kapott.

A szülőket többször felszólították a mulasztások pótlására, majd miután ennek nem tettek eleget, elvették tőlük a kisbabát. Az egyik szomszéd úgy tudja, hogy a házaspár kapcsolatba került a néhány nappal ezelőtt felszámolt, a vádak szerint az alkotmányos rend fegyveres megdöntésére szövetkező úgynevezett „Magyarok Felelős Nemzeti Kormányának” nevezett csoport egyik vezetőjével.