Vogel Evelin szerint soha nem zsarolta meg Magyar Pétert

Vogel Evelin szerint soha nem zsarolta meg Magyar Pétert

Vogel Evelin és Magyar Péter (Fotó: Facebook/Magyar Péter)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Számítottam rá, hogy Péter agresszívan fog reagálni, ha elmondom a történetünket a nyilvánosságnak. Arra azonban nem gondoltam, hogy hogy ilyeneket állít majd rólam. Büszke nő, anya vagyok, ezt nem hagyom, hogy elvegyék – erről írt közösségi oldalán Vogel Evelin. Magyar Péter egykori barátnője szerdán adott interjút a kormányközelivé vált Indexnek, amiben többek közt azt állította, hogy Magyar Péter nem az, akinek látszik, és az ügyészségi meghallgatása előtt arra kérte, rejtsen el dokumentumokat, laptopot és pendrive-ot.

A Tisza Párt elnöke erre úgy reagált: Vogel Evelin május óta zsarolja őt, harmincmillió forintot szeretett volna fenyegetéssel szerezni tőle és a Tisza Párttól, és azt is hozzátette, feljelentést tesz emiatt a rendőrségen. A politikus szerint a nő csak lehetőséget látott benne, zsarolni pedig a szakításuk után kezdte, illetve 11 órányi hang- és képfelvételt adott át a Magyarral való vitákról a kormánypártnak. Magyar elmondása szerint Radnai Márkkal, a Tisza alelnökével közösen szembesítették Vogel Evelint, ő pedig csupán meglepődött, de semmit nem tagadott. Magyar Péter szerint a kapcsolatnak is a fenyegetések miatt lett vége, illetve mert tudomást szereztek a felvételekről.

Vogel szerda este erre úgy reagált: az igazság az, hogy ő soha nem zsarolta meg Magyar Pétert, sem senki mást a Tisza Pártból. – Éppen Péter volt az, aki folyamatosan olyan hangulatot teremtett, melyben nehéz volt már létezni, nem csak nekem. Az ígérgetésre, a kamuzásra, a játszmákra, a manipulációra, a feszültségkeltésre nemcsak egy kapcsolatot, de egy szervezetet sem lehet felépíteni, nemhogy országot ilyen elvek mentén vezetni. Ha az exem tényleg beváltja a fenyegetését, és feljelent, akkor nem fogok tudni mást tenni, mint megvédeni magam, a nyilvánosság előtt, egyedül, nőként – mondta. Vogel szerint semmi olyat nem mondott, ami igazán ártana Magyarnak vagy a pártnak. – Én ugyanis még mindig hiszek egy valódi változás lehetőségében, de attól félek pont a te személyiséged lesz ennek az akadálya – jegyezte meg, és később azt is állította, hogy pont, hogy Magyar Péter volt az, aki fenyegette őt.