Magyar Péter és Vona Gábor közötti vita jöhet

Magyar Péter és Vona Gábor közötti vita jöhet

Magyar Péter (Fotó: Magyar Hang/Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magyar Péter és Vona Gábor közötti nyilvános vita jöhet – legalábbis ez derül ki a két érintett közötti, nyilvános üzengetésből.

Vona Gábor írt először a közösségi oldalán arról, hogy az elmúlt időszakban többen is megkeresték pártját, a Második Reformkort amiatt, vajon van-e kapcsolatuk a NER-ből kiugrott Magyar Péterrel. Egyúttal jelezte is, hogy ők nem keresték és tudomásuk szerint Magyar Péter sem őket. Kifejezetten megértően állt egyébként a kibeszéléshez: „ha valaki nyitott és megértő abban, ha egy ember megváltozik és szembenéz a korábban képviselt álláspontjával, az pont én vagyok” – írta, utalva a korábban a Jobbikban lezajlott és a nevéhez köthető néppártosodásra. Majd azt is kifejtette, hogy eddig nem akartak megnyilvánulni az ügyben, azonban most, hogy úgy tűnik, Magyar Péter politikai szerepvállasra készül, „a helyzet megváltozott”. Ezért meg is hívta „egy kulturált és higgadt vitára az ország jövőjéről”. Magyar Péter a Facebook-poszt alatti kommentben válaszolt, hogy bármikor szívesen leül egy nyilvános vitára.

Magyar Péterrel kapcsolatos cikkeinket itt olvashatja.