Zalatnay Sarolta újabb támogatást kapott Káslertől

Zalatnay Sarolta újabb támogatást kapott Káslertől

Zalatnay Sarolta (középen), jobbján Dömötör Csaba, balján Aradszki András. Fotó: Aradszki András/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Nemzeti Kulturális Alap (NKA) honlapján október 1-én közzétett pályázati döntésekből kiderül, hogy Kásler Miklós újabb támogatást hagyott jóvá az énekesnőnek, ezúttal 2,5 millió forintot „életmű-összefoglaló kiadványok kiadására”– vette észre a 24.hu.

Mint megírtuk, a táncdalénekesnő még a nyáron 10 millió forintos támogatásban részesült Kásler Miklós minisztertől, a leírás szerint akkor „az életmű koncertkörút megvalósítására”.

Ezekután szeptemberben Zalatnay aláírta a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! elnevezésű petíciót is, ugyanakkor határozottan elutasította azokat a feltételezéseket, hogy a politikai állásfoglalás és a miniszteri támogatás között bármiféle összefüggés lenne.

Mint mondta, nem kapott semmiféle előnyt azért, mert aláírta a petíciót. „Szép is lenne, ha 10 milliót érne az aláírásom! A pénzt nem a zsebembe adják, a turné minden egyes elemével el kell számolni” – magyarázta az énekesnő.