A kollagén segít fiatalon megőrizni magunkat (x)

A kollagén segít fiatalon megőrizni magunkat (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Na, de pontosan melyik típusa vagy milyen formában képes biztosítani számunkra ezeket az eredményeket? Az talán már ennyi bevezetőt követően is egyértelművé válik, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy melyik készítményt emeljük le a polcról, és pakoljuk a virtuális vagy valós kosarunkba.

Válasszunk okosan!

Ehhez pedig a legbölcsebb út az, ha a legjobb kollagén után kutatva feltesszük magunknak azt a kérdést, hogy pontosan mit is szeretnénk vele elérni. Ugyanis az ideális döntés függhet attól is, hogy milyen konkrét céljaink vannak.

Ha a fő vágyunk az, hogy a lehető legteljesebb mértékben, illetve a legtöbb típust, illetve az általuk ellátott funkciót tekintve pótoljuk a szervezetünkben keletkezett kollagénhiányt, akkor az USA medical kollagén kapszulája ideális választásnak bizonyulhat.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy ideális választásnak bizonyuló kollagén étrend-kiegészítő?

Először is alapvető elvárásként fogalmazhatjuk meg azt, hogy többféle kollagén is fellelhető legyen benne. Ez fogja ugyanis lehetővé tenni azt, hogy ne kizárólag egysíkú felhasználásra legyen alkalmas. Azaz ezáltal válik lehetővé, hogy javítsunk vele a bőr, a haj és a körmök állapotán, illetve az izmok és az ízületek egészségét is támogassuk.

Nem véletlenül hoztuk példának az USA medical készítményét, amely kiemelkedő a piacon abból a szempontból, hogy egyszerre öt különböző kollagént is tartalmaz. Pontosan emiatt lesz kiváló választás azok számára, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni abban a kérdésben, hogy a szépségüket, fiatalos kinézetüket vagy az egészségüket támogassák inkább a kollagén kapszulákkal.

Nem mindegy a felszívódás!

Ezt a pontot talán magyarázni sem szükséges senki számára. Az ugyanis, hogy egy táplálékkiegészítő milyen eredményesen jut be a szervezetünkbe, ahelyett, hogy csak végigszaladna rajta, alapvetően meghatározza azt is, hogy mennyire értékes a számunkra. Hiszen ha egy hatóanyag rosszul tud csak hasznosulni, akkor igazán komoly eredményeket sem várhatunk tőle.

A kollagén kapszulák esetén pontosan emiatt érdemes a hidrolizált kollagént tartalmazó étrend-kiegészítők mellett letenni a voksunkat. Ezeknek ugyanis kiváló a felszívódása, ennek következtében pedig valóban képesek eljutni a testünk azon pontjaihoz, ahova szántuk őket.

Ragaszkodjunk a minőséghez!

Ez egy olyan tanács, amit gyakorlatilag minden étrend-kiegészítő vagy étel, ital esetén érdemes megfontolni. A színvonal egyik garanciája az, hogy szigorú minőségbiztosítási rendszer övezi az adott készítmény előállítását, és ennek jegyében nem lehet kérdés, hogy az alapanyagok minősége is biztosított. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy miből készül az a készítmény, amit majd alkalmazni szeretnénk.

Az árfekvés helyett pedig sokkal bölcsebb az ár-érték arányt megvizsgálni, hiszen nem az a célunk, hogy kevés pénzért vegyünk valami olyat, ami egyáltalán nem tud a hasznunkra lenni. Fontoljuk meg alaposan a döntést, és válasszunk céljaink és elvárásaink alapján!