A robotporszívó akkor is teszi a dolgát, ha nincs otthon a gazdája (x)

A robotporszívó akkor is teszi a dolgát, ha nincs otthon a gazdája (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A mai, modern robotporszívók már akkor is munkára foghatók, ha az ember hozzájuk sem ér. Aki rendelkezik okostelefonnal, az akár több kilométeres távolságról is hadra tud fogni egy fejlett takarítógépet.

A Roomba robotporszívóit egy applikáción keresztül lehet távolról irányítani. Ha napközben kiderül, hogy este vendégek fognak érkezni hozzád, akkor az iRobot Home alkalmazásnak hála akár a munkahelyedről is felszólíthatod a robotporszívódat, hogy seperjen fel, így elkerülheted a kínos helyzeteket.

Hagyd a piszkos munkát a robotra!

Gondolkoztál már azon, mi mindent tudnál csinálni addig, amíg a takarításra megy el az értékes szabadidőd? Ha igen, akkor érdemes megfontolnod, hogy beszerezz egy robotporszívót a Házirobotok.hu webáruházból. Az itt található robotok helyetted porszívóznak, méghozzá rendkívül hatékonyan. Kizárólag az olyan helyeken kell neked takarítani, amit fizikai akadály torlaszol el. A szobák minden más részét alaposan feltakarítják, még a sarkokban sem hagyják ott a port.

Az iRobot Roomba robotporszívói továbbfejlesztett tisztítófejjel rendelkeznek. Az iAdapt takarítási és navigációs rendszer megtalálja az ideális útvonalat. Miután a gép befejezte a munkát, vissza is talál a dokkolóállomásra és fel is tölti magát. A kemény padlófelülettel is elbánik, de a szőnyeg felporszívózása sem jelent számára akadályt.

Ezek a fő tudnivalók a modern robotporszívókról

A legfejlettebb robotporszívók programozhatóak. Ez azt jelenti, hogy beállíthatod, hogy például csak hétköznap délelőtt takarítson, amikor biztos, hogy nincs otthon senki. Amíg a gyerekek iskolában vannak, te pedig dolgozol, a porszívó robot felsepri a port vagy az étkezőasztal környékén lehullott morzsákat. Nem kell irányítani, önmagától tudja, mi az a terület, amit be kell járnia.

A szennyeződéseket képesek ezek az eszközök ultrahangos rendszerrel felismerni. Nagy kapacitású portartályuk miatt nem fog problémát okozni egy nagyobb helyiség felseprése sem annak ellenére, hogy a robotporszívók mérete kompakt.

Nem akadnak el olyan könnyen

Ha vannak szőnyegek a lakásodban, akkor nem kell feltétlenül folyton felcsavarnod őket, ha útjára engeded a porszívó robotot. A Roomba legújabb készülékei ugyanis fel vannak vértezve az úgynevezett ANTITANGLE rendszerrel. Ez gondoskodik arról, hogy a vezetékék és a szőnyegrojtok felcsavarodjanak.

Az Xlife akkumulátor kétszer hosszabb élettartamú, mint az előző generációs. Hosszú élettartama garanciát jelent arra, hogy a porszívó az egész helyiséget feltakarítsa, és legyen “energiája” visszaérni a dokkolóállomásra. Ha szintkülönbség van a lakásodban, amiatt sem kell aggódnod. Ezek az eszközök már beépített szintkülönbség-érzékelővel rendelkeznek, így ha az emeleten szeretnéd működtetni a háztartási segédedet, akkor nyugodt lehetsz afelől, hogy nem fog legurulni a lépcsőn.