Milyen háttérfalak közül választhatunk? (x)

Milyen háttérfalak közül választhatunk? (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az év bármely szakában sor kerülhet olyan rendezvényre, ahol háttérfalra lesz szükségünk. Ez lehet akár kiállítás, akár vásár, akár egy-egy sajtómegjelenés is. Ilyenkor mindenképpen jól jön egy háttérfal, amellyel közvetíthetjük brandünk, vállalkozásunk fő üzenetét, és egyben pazar és igényes hátteret is biztosítanak tevékenységünknek.

Mai cikkünket éppen ezért a sajtófalaknak, pop-up falaknak és háttérfalaknak szenteljük, hogy minél jobban megkönnyítsük a választást.

A pop-up fal népszerűsége töretlen

Talán a legnépszerűbb és legtöbbet rendelt háttérfal a pop-up rendszerű, szétnyitható termék a Reklámeszköz.hu kínálatában. Számos érv szól mellette.

Többek között a kevés alkatrész és az ebből fakadó gyors összeállítás miatt akkora kedvenc ez a típus. Az előbbiek miatt kis súllyal kell számolni, éppen ezért könnyen szállítható is, így ha sokat szeretnénk mozgatni, ideális választás lehet.

A termék kétféle nyomattal kapható. Az egyik a textil, a másik pedig a filmmel bevont alapanyag, amely teljes fényzárást biztosít. Ez kiválóan alkalmassá teszi arra, hogy sajtómegjelenéseknél használjuk őket, hiszen még a nagy erejű fényben is tökéletes hátteret biztosít. Íves kialakítása és a belőle megvalósítható egyedi konstellációk miatt rendkívül jól igényre szabható darabokról beszélünk.

A feszített textil hátfal is jó választás!

A feszített textil háttérfal is rendkívül praktikus, ugyanis nem egészen öt perc alatt összeilleszthető a kerete, vagyis könnyen és gyorsan felállítható. A textilt erre a csővázas keretre kell ráhúzni, ha fel szeretnénk állítani a háttérfalunkat.

A minél egyszerűbb és gördülékenyebb kezelhetőség érdekében a csövek számozva is vannak, így szinte teljesen lehetetlen összetéveszteni a különböző végződésű csöveket.

A sorolható és világító hátfalak előnye

Ebből a típusból rögtön két fajtát különböztetünk meg, melynek bár vannak közös vonásaik, eltérő igényeket szolgálnak ki.

Az alumínium profilból készült változat a bővíthető LED háttérfal, míg a minőségi műanyagból készült fajtája a PIXLIP standelem. Ez utóbbi az anyag súlyából eredően sokkal könnyebben hordozható, ezért ha sokat vándorolunk, akkor mindenképp célszerű a könnyebbik verziót megvásárolni.

Mindkét típus szilikoncsíkkal rögzíthető, vásárlás esetén a LED világítás, a kábelek, a talpak és a vászontáska is alapértelmezett tartozék lesz. Közös tulajdonságuk még, hogy mindkét változat egy-, illetve kétoldalas módban is használható.

Mérjük fel az igényeket!

Ahhoz, hogy a fentiek közül valóban azt válasszuk, amelyikre a leginkább szükségünk van, feltétlenül fontos, hogy pontosan felmérjük az igényeket. Ezenkívül persze az sem árt, ha tisztában vagyunk a több mint 15-féle háttérfallal, amelyet a Reklámeszköz.hu kínálatában találhatunk. Reméljük, ezzel az írással sikerült közelebb hozni egymáshoz a keresletet és a kínálatot!