Előválasztás: már több mint 270 ezren szavaztak

Előválasztás: már több mint 270 ezren szavaztak

Előválasztás Óbudán 2021. szeptember 20.-án (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Csütörtökön 63 006 szavazó személyesen, 8 315 ember pedig online adta le a voksát csütörtökön az előválasztáson – közölte az Országos Előválasztási Bizottság (OEVB).

Összesen tehát a nap folyamán 71 321 fő adta le voksát Magyarország következő miniszterelnökére és az előválasztás képviselőjelöltjeire, mindösszesen pedig már több mint 270 ezren szavaztak.

Az OEVB közleményében hozzátette, már több mint kétszeresére nőtt az online szavazók száma, de azt kérte, hogy aki tud, inkább személyesen menjen el választani, mert úgy kevesebbet kell várni. A következő napokban pótolják azokat az online időpontokat, amelyek elmaradtak a múlt hétvégi rendszerleállás miatt.

A miniszterelnök-jelöltekre és az egyéni jelöltekre szavazni szeptember 28-ig, keddig lehet. A kormányfői aspiránsok közül a három legeredményesebb induló egy második körben is megmérkőzik majd október 4-e és 10-e között.

 

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Márki-Zay Péterrel, Chikán Attilával és Enyedi Ildikóval! Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter? Kire szavaztak a közélet ismert arcai? Milliókat érnek Szijjártó helikopterezései, de egy fillért sem fizet érte! Keresse a friss Magyar Hangot, Budai Hang mellékletünkkel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt