Észrevette az MTI, hogy előválasztás volt vasárnap

Észrevette az MTI, hogy előválasztás volt vasárnap

Így számolták a 2021. évi előválasztás második fordulójának szavazatait (Fotó: Országos Előválasztási Bizottság)

Fotó: ERDOS LASZLO

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Alig pár perccel este háromnegyed kilenc előtt sikerült a magyar állami hírügynökségnek beszámolnia arról, hogy hogyan alakult az ellenzéki előválasztás második fordulója. Az MTI Dobrev Klára sajtótájékoztatóján vett részt, ahol a DK miniszterelnök-jelöltje bejelentette: Márki-Zay nyert. 

Ez előtt viszont ingyenes felületükön rákeresve az „előválasztás” szóra mindössze egyetlen hírt lehetett egész vasárnap találni az előválasztásról: azt, hogy a kormánypárti elemző, Deák Dániel szerint Márki-Zay csak tetteti, hogy konzervatív, hogy ezzel több szavazatot szerezzen.

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Ha legalább fél évre előfizet a Magyar Hang nyomtatott vagy pdf változatára, ajándékba adjuk a karácsonyi dupla számunkat! Az éves előfizetők pedig emellett választhatnak ajándéktárgyaink közül.

Karácsonyi akció!

Friss lapszámunk

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – Magyar Hang-ajánló

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – Magyar Hang-ajánló

Pulai András és Zárug Péter Farkas vitája. Interjú Donáth Annával, Komáromi Zoltánnal és Schell Judittal. Riport a fiktív lakcímekről Kispaládról. Keresse a friss Magyar Hangot, Bűvös Szakács- és Sportkönyvek-melléklettel!

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Áchtung Baby