Iványi Gábor szerint félreértették, amikor Dobrev Klára támogatásáról beszélt

Iványi Gábor szerint félreértették, amikor Dobrev Klára támogatásáról beszélt

Iványi Gábor (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Félreértették Iványi Gábort, amikor a napokban a Demokratikus Koalíció által közzétett videóban Dobrev Klára támogatásáról beszélt – a lelkész ezt maga mondta a Klubrádióban. A Telex közölte a beszélgetést, amelyben az Oltalom Karitatív Egyesület elnöke tisztázta, hogy mire gondolt.

– Nem azt mondtam, hogy én Dobrev Klárát támogatom, hanem én támogatom Dobrev Klárát. A magyar nyelvben vannak olyan mondatok, amiknél a hangsúly is fontos, és itt is, tehát én támogatom mind a három olyan indulót, akik között szerintem el fog dőlni, hogy ki az, aki a jövőben a miniszterelnök-jelölt lesz – fogalmazott.

Iványi Gábor korábban már kiállt Márki-Zay Péter mellett, a harmadik pedig, akit esélyesnek tart, az Karácsony Gergely. – Mindhárman kiváló emberek, fiatalok, kitűnő szakmai tudással rendelkeznek, tapasztalatokat szereztek az irányításban, jól mérik fel a rájuk váró feladat kivételes nagyságát. Egyen-egyenként mindhármójukat alkalmasnak vélem arra, hogy az országot 2022 után vezessék, és bízom abban, hogy egyetértenek – mondta.