Kazincbarcika MSZP-s polgármestere szembemegy a pártvezetéssel

Kazincbarcika MSZP-s polgármestere szembemegy a pártvezetéssel

Szavazólap az előválasztás második fordulójában (Forrás: Országos Előválasztási Bizottság/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hiába állt be hivatalosan is az MSZP Márki-Zay Péter mögé az előválasztáson, azért vannak, akik szembemennek a pártvezetéssel. 

Lapunk is beszámolt róla, hogy rendkívüli ülést tartott csütörtökön az MSZP elnöksége, ahol értékelték az előválasztás második fordulójának eseményeit, a miniszterelnök-jelöltek által képviselt programot és a kormány- és korszakváltás esélyeit. Mindezek alapján úgy döntöttek, hogy az előválasztás második fordulójában – korábbi tartózkodó álláspontjukat megváltoztatva – Márki-Zay Pétert támogatják a demokrata ellenzéki szövetség közös miniszterelnök-jelöltjének a 2022. évi országgyűlési választásokra.

Vannak azonban ellenzők, mégpedig Szitka Péter, Kazincbarcika MSZP-s polgármestere. – Nem tudom, hogy az országos MSZP központban mit éreznek?! Nálunk akármennyi szocival beszélek, mindenki Dobrev Klárát támogatja – közölte, majd egy rövid videóban jól láthatóan be is húzta az ikszet a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltjére.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bródy Jánossal, Orosz Annával, Tóth Gabival, Kemenesi Gáborral és Szakonyi Károllyal. Uradalom állami pénzből a Nyírségben. A Burkáéktól visszakövetelt pénz nyomában. Keresse a friss Magyar Hangot,  Bűvös Szakács-melléklettel!

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt