Százezer olyan szavazó voksolt az előválasztáson, aki az első fordulóban még nem

Százezer olyan szavazó voksolt az előválasztáson, aki az első fordulóban még nem

Számolják a 2021. évi előválasztáson leadott szavazatokat (Fotó: Országos Előválasztási Iroda)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Többek között az online szavazóbiztosok folyamatosan emelkedő számának köszönhetően már több mint 100 000 olyan szavazót sikerült megmozgatni és leszavaztatni, akik az előválasztás első fordulójában nem voksoltak egyetlen jelöltre sem – jelentette be az aHang, az előválasztás lebonyolításában oroszlán részt vállaló civil szervezet.

Mint írták, a választók közel negyede online, az előválasztás.hu oldalon élt a szavazás jogával, ahol számításaik szerint a következő órákban maximum 10 perc alatt végig lehet menni az azonosítási és szavazási folyamaton.

A lebonyolítók csütörtök reggeli tájékoztatása szerint az összesített részvétel négy nap után 345 881 fő, csak szerdán közel 86 ezren szavaztak.

Címkék: előválasztás

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bródy Jánossal, Orosz Annával, Tóth Gabival, Kemenesi Gáborral és Szakonyi Károllyal. Uradalom állami pénzből a Nyírségben. A Burkáéktól visszakövetelt pénz nyomában. Keresse a friss Magyar Hangot,  Bűvös Szakács-melléklettel!

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt