Cseh Katalin: Pontosan ismert, kik lettek milliárdosok EU-s pénzek lenyúlásából, ez nem én vagyok

Cseh Katalin: Pontosan ismert, kik lettek milliárdosok EU-s pénzek lenyúlásából, ez nem én vagyok

Cseh Katalin (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Reagált a Momentum európai parlamenti képviselője Deutsch Tamás azon bejelentésére, amely szerint a fideszes EP-honatya EU csalás elleni hivatalához fordult uniós közpénzeket érintő csalás alapos gyanúja miatt.

Lapunknak megküldött válaszában Cseh Katalin kiemelte: „Van abban valami megmosolyogtató, amikor a Fidesz emleget OLAF-vizsgálatot, már csak azért is, mert az elmúlt években pont a Fidesz volt az, aki mindent megtett, hogy ellehetetlenítse az uniós ellenőrzéseket. De legalább most beszélhetnek a fideszesek az OLAF munkatársaival Tiborcz Istvánról, az Elios-ügyről és a többi, kormányközeli visszaélésről.”

A Momentum EP-képviselője azt írta: „Mindenki tudja, miért támad most a Fidesz és propagandamédiája. Azért, mert elértük, hogy mostantól nem tudnak nyakló nélkül lopni az uniós forrásokból. Ez fáj nekik, ezért kezdtek minden alapot nélkülöző lejáratási kísérletbe. Ebben az országban pontosan ismert mindenki előtt, hogy kik lettek milliárdosok EU-s pénzek lenyúlásából – és ez nem én vagyok, hanem Mészáros Lőrinc és társai.”

Cseh Katalin azt is hozzátette: „Természetesen állok minden vizsgálat elé, hiszen pontosan tudom: a propaganda vádjai minden alapot nélkülöznek.”