Dobrev Klára: A DK és én is teljes erőnkkel támogatjuk Márki-Zay Pétert

Dobrev Klára: A DK és én is teljes erőnkkel támogatjuk Márki-Zay Pétert

Rónai Sándor, Dobrev Klára, Ujhelyi istván és Márki-Zay Péter Brüsszelben 2021. november 10-én (Fotó: Dobrev Klára Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Brüsszelben találkozott eygmással Dobrev Klára és Márki-Zay Péter – derült ki a Demokratikus Koalíció EP-kéviselőjének szerdai közleményéből.

„Tartalmas, jó hangulatú találkozó Márki-Zay Péterrel, ezúttal Brüsszelben, egy roppant sikeres előválasztás után, és egy ezerszeresen nagyobb jelentőségű országgyűlési választás előtt” – írta Dobrev Klára.

Hozzátette, tudja, sokan aggódnak, elsősorban nekik üzeni: „Orbán ellenzéke ma nem csupán erősebb, hanem egységesebb is, mint valaha! A DK és személy szerint én is teljes erőnkkel támogatjuk Márki-Zay Pétert és a közös kampányt. Márki-Zay Péter sikerének kulcsa a 106 ellenzéki jelölt, köztük a 32 DK-s jelölt győzelme. Egymásra vagyunk utalva. Vagy csak együtt győzhetünk, vagy pedig sehogy. Márpedig mind Márki-Zay Péter, mind a DK győzni akar, így győzni is fog 2022 áprilisában!”

Márki-Zay Péter kedden érkezett Brüsszelbe, ahol csütörtökig húsz hivatalos programja lesz, találkozik az európai pártélet vezetőivel, hat uniós biztossal és a nemzetközi sajtóval. Kedd este a reptérről érkezve egy fórumot tartott.