60 ezer forintot ad az oltást felvevő dolgozóinak a Rossmann

60 ezer forintot ad az oltást felvevő dolgozóinak a Rossmann

Rossmann üzlet (Forrás: Rossmann/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egyelőre nem kívánja kötelezővé tenni a koronavírus elleni védőoltást a Rossmann drogérialánc, de extra pénzzel ösztönzi erre a dolgozókat: 60 ezer forintos extra juttatást kapnak azok a dolgozók, akik felveszik a vakcinát. Az erről beszámoló Világgazdaság szerint a multinacionális boltlánc különösen azokat biztatja az oltás felvételére, akik az értékesítésben és logisztikai területen dolgoznak, így nincs lehetőségük az otthoni munkavégzésre.

A drogérialánc azt közölte: bátorítjuk minden kollégánkat, hogy vegye fel az oltást, és ezúton is köszönetet mondunk minden olyan munkatársunknak, akik felelősen döntve, a maguk és a munkatársaik, valamint a vásárlók védelme érdekében már beoltatták magukat. Őket, valamint minden olyan raktári és bolti dolgozót, aki december 15-ig felveszi legalább az első oltást, 60 ezer forintos extra juttatásban részesítünk – mondta Flórián László, a Rossmann Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A portál azt írta, a hálózat hazai üzleteiben és logisztikai központjában kétezren dolgoznak.