Néhány tipp a reptéri parkoláshoz (x)

Néhány tipp a reptéri parkoláshoz (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mindenki tisztában van vele, hogy sok dologra kell gondolni egy utazás során, főleg, ha repülővel indulunk útnak. Talán az egyik legnagyobb dilemma mindig az, hogy hogyan és hol oldjuk meg a gépjárművünk parkolását. Bár sokan a család és barátok segítségét kérnék, de sokszor előfordul, hogy mindenki kiesik a listából. Nem szabad megijedni, hiszen ilyenkor is van megoldás.

A ferihegy parkolás mára már egyszerű és kényelmes. Sok aggodalomtól kíméljük meg magunkat, ha előre lefoglalunk egy parkolóhelyet a gépjárművünknek.

Mire figyeljünk, ha parkolóhelyet foglalunk?

• A legfontosabb, hogy mindig időben indítsuk el a folyamatot! Sose hagyjuk az utolsó pillanatra a parkolóhely lefoglalását, mert így sok aggodalomtól kímélhetjük meg magunkat. Mindig használjuk ki az előfoglalási kedvezményeket. Ha online bonyolítjuk le a folyamatot, akkor nem kell egyből fizetni, ráérünk a parkolóba érkezéskor. Persze bármikor előfordulhat, hogy még sincs szükségünk a parkolóhelyre, akkor sem kell kétségbeesni, hiszen bármikor díjmentesen lemondható. Viszont ezt sem szabad a legutolsó pillanatig halogatni.
• Vegyük figyelembe az árakat! Fontos megemlíteni, hogy sokan azt hiszik, a legdrágább a legjobb és a legolcsóbb a legrosszabb, viszont ez sokszor nem így van. A színvonalas szolgáltatás nyújtása nem függ teljes mértékben az ártól.
• Számoljunk a távolsággal! A legjobb, ha olyan parkolót választunk, ami nincs messze a reptértől. Az optimális távolság általában a 10-12 perc, viszont ez egyénfüggő. Továbbá érdemes figyelni arra, hogy ne keresztezze az utunkat egy vasúti kereszteződés, hiszen egy hirtelen berobogó vonat miatt akár le is késhetjük a járatunkat.
• Figyeljük a visszajelzéseket! Ha már minőségi parkolást szeretnénk, akkor érdemes megnézni az ügyfél-visszajelzéseket. Ezek alapján egy körülbelüli képet kaphatunk arról, hogy mi vár ránk abban a parkolóban, ahova napokra le szeretnénk parkoltatni a gépjárművünket.

Ezeket az apró dolgokat figyelembe véve megkönnyíthetjük a döntést, hogy hol legyen a járgányunk a távollétünk alatt. Hiszen mindenki megérdemli, hogy minőségi parkolásban részesüljön, akár családi nyaralásra, akár egy üzleti útra megyünk.

Hogyan lehet egy parkolás minőségi?

Sokak fejében megfordulhat ez a kérdés, hogy mégis mitől lesz egy parkolás minőségi, mondhatni exclusive. A parkoló munkatársainak megfelelő hozzáállásától eltekintve, sok más dolog is van, ami minőségivé teheti a parkolást. Ide tartozik például a transzferszolgáltatás, azon belül a transzferbusz megfelelő tisztán és karbantartása. Továbbá a jól átlátható weboldal, a könnyű foglalási procedúra, ezek mind minőségivé tehetik a parkolást. Viszont ha igazán a legjobbat szeretnénk a gépjárművünknek, akkor fontos figyelembe venni, hogy a Budapest Reptér Parkoló telephelyén nyártól autómosó is üzemel, így az autónk tényleges kánaánban érezheti majd magát.