Tiborcz István cége túladott két osztrák síszállodán

Tiborcz István cége túladott két osztrák síszállodán

Tiborcz István és Orbán Viktor (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

 

A BDPST Zrt. értékesítette Ausztriában két síszállodát tulajdonló és üzemeltető vállalatát – közölte a BDPST Group kedden az MTI-vel. A vételárat nem hozták nyilvánosságra.

A muraui sírégióban található 43 szobás Hotel Alpenblicket és a 91 szobás Relax Resort Hotel Kreischberget a Peter's Consulting Kft. vásárolta meg, amely február 1-jével veszi át a szállodák üzemeltetését. 

A két szálloda értékesítése a BDPST Group hosszú távú stratégiájába illeszkedik, amelynek további lépése, hogy a tervek szerint az első negyedévben megjelenik a magyarországi szállodapiacon a cégcsoport egységes ernyőmárkája, a Botaniq Collection.  

A közlemény emlékeztet arra, hogy a BDPST Groupnak több jelentős fővárosi hotelfejlesztése is folyamatban van, 2023-ban több hotel nyílik meg a cégcsoport üzemeltetésében. Átadják például a Hotel Dorothea épületegyüttesét, megnyílik a BOTANIQ Budai Klub is, és elkezdődhet a Gellért Szálló felújítása is.