Tiborcz István érdekeltségéhez került a Kopaszi-gáti strand

Tiborcz István érdekeltségéhez került a Kopaszi-gáti strand

A strand a Kopaszi-gáton (Fotó: BudaPart)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Flava Beach lesz a Sho Beachből a BudaParton, a Lágymányosi-öbölben, a Kopaszi-gáttal szemben – írta meg a Telex az új üzemeltető közleménye alapján. Azt írták, hogy a rendkívüli árvízhelyzet miatt a nyitás időpontja nem végleges, de hétköznapokon ingyenes lesz, a strandbelépők ára pedig a nyári főszezonban jelentősen csökken a tavalyi évhez képest.

A strandot eddig a Kopaszi Gát Kft. adta ki, az üzemeltető pedig Koltai Róbert és Pogány Judit fia, Koltai Gábor volt, de a Sho Beach vasárnap közölte, hogy nem nyit ki többet – tette hozzá a Telex. Az eddigi üzemeltető akkor azt írta, hogy a terület tulajdonosának döntése miatt kell bezárniuk, ami „mintegy 6 havi, az idei és jövőbeli nyitásról való részletekbe menő egyeztetést követett, és a SHO BEACH üzemeltetése számára teljesen váratlan volt”. A jegy eddig 3200 forint hétköznap, 4000 forint hétvégén, este 7 után ingyenes, de április elején azt közölték, hogy idén már teljesen ingyenes lett volna a partszakasz látogatása.

„A Flava Beach Budapest egyetlen olyan homokos partja, ahol a Dunában lehet fürdeni, és ahol a vízminőséget rendszeresen ellenőrzik. A jól megközelíthető városi strand nemcsak olyan remek szórakozási lehetőségekkel, mint a labdarúgó-Európa-bajnokság vetítése, hanem friss gasztronómiai kínálattal és koktélválasztékkal várja vendégeit, melyek igazán feltöltenek a pihenés során. A konyhát a már jól ismert Flava életérzést közvetítve álmodták meg nyári, friss ötletekkel kiegészítve” – írta az új üzemeltető. A Telex hozzátette, hogy a Flava Kitchen&More Orbán Viktor miniszterelnök vejének, a Tiborcz István tulajdonában lévő BDPST-nek az érdekeltsége.