Hangosítunk – Elindulhat egy erjedés a Fideszben Magyar Péter kiállása után?

Hangosítunk – Elindulhat egy erjedés a Fideszben Magyar Péter kiállása után?

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megjelent a legfrissebb újság, újra megszólal a Magyar Hang! Félnie kell Magyar Péternek? Hozhat változást az ő kiállása? Albert Enikő készített exkluzív interjút a rendszerből kibeszélő jogásszal, erről fog mesélni. Mi történik azzal, aki uzsoráshoz kénytelen fordulni, hogy eljuthasson az orvoshoz? Mi igaz abból, hogy Magyar Péter szerint sikeres a roma felzárkóztatás? Tompos Ádámmal beszélgettünk a témáról.

A műsorvezető Katona Mariann.

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.