Orbán Viktor és Semjén Zsolt határon túli magyar vezetőkkel tárgyalt

Orbán Viktor és Semjén Zsolt határon túli magyar vezetőkkel tárgyalt

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő (b3) munkaebéden tárgyal a határon túli magyar politikai szervezetek vezetőivel a 32. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) az erdélyi Tusnádfürdőn 2023. július 21-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Munkaebéden tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes pénteken Tusnádfürdőn a határon túli magyar politikai szervezetek vezetőivel - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A megbeszélésen az aktuális nemzetstratégai ügyeket tekintették át Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokratikus Szövetség elnöke, Forró Krisztián, a Magyar Közösség Pártjának elnöke, Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke, Jankovics Róbert, a Horvátországi Magyarok Demokratikus Közösségének elnöke, Orban Duąan, a Muravidéki Magyar Önkormányzati Nemzeti Közösség elnöke, Nagy János Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár, Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke, Gál Kinga európai parlamenti képviselő, a Fidesz alelnöke, valamint Bocskor Andrea európai parlamenti képviselő részvételével – ismertette Havasi Bertalan.