Hadházy: Ha nyitva hagynak egy ajtót, akkor vigyünk be petíciót az MTVA épületébe!

Hadházy: Ha nyitva hagynak egy ajtót, akkor vigyünk be petíciót az MTVA épületébe!

Hadházy Ákos az MTVA előtt sátrazik (Képernyőfelvétel: Hadházy Ákos / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Magyar Hang podcastja, a Gulyáságyú friss adásában az MTVA székháza előtt sátorozó Hadházy Ákos független országgyűlési képviselővel beszélgettünk a demonstrációja céljairól és hogy mi várható a pénteki tüntetésen. Műsorunk ezúttal kitelepült Hadházyhoz és a köztévé székháza elől jelentkezik. Szóba került az is, hogy tart-e attól a független országgyűlési képviselő, hogy elszabadulnak az indulatok a pénteki blokád alkalmával és netán fizikai összecsapásra kerül sor a tüntetők és a tévészékház védői között.

Néhány erős mondat Hadházy Ákostól az adásból:
• „Azt szeretnénk elérni, hogy ne nagyon legyen ki-bemenetel.”
• „Több lesz a pénteki blokád annál, mint hogy kijövünk és beszélgetünk.”
• „Sok édességet kaptam.”
• „Meg szoktam kapni az ellenzékiektől, hogy kellemetlen, összeférhetetlen ember vagyok.”
• „A Mi Hazánk náci.”
• „Visszautasítom, amit Komjáthi Imre rólam mondott.”
• „Éjszaka az MTVA biztonsági őrei is vigyáznak rám.”

A teljes adást péntek este 18:00-tól találják meg a Magyar Hang Youtube-, Apple Podcasts- vagy Spotify-csatornáján. A műsor kedvcsináló előzetesét itt tudják meghallgatni:

 

Ajánljuk a műsor Facebook-oldalát: http://facebook.com/gulyasagyupodcast

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.