Vona Gábor: Gyurcsány a legnagyobb zsugás

Vona Gábor: Gyurcsány a legnagyobb zsugás

Vona Gábor (Fotó: Bankó Gábor/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Magyar Hang podcastjának friss adásában Vona Gáborral, a Jobbik korábbi elnökével, a Második Reformkor Alapítvány alapítójával beszélgettünk. Többek között arról is kérdeztük, mit érzett, amikor a héten kiderült, kémkedésért jogerősen öt év fegyházbüntetésre ítélték Kovács Béla volt jobbikos európai parlamenti képviselőt.

Vona Gábor elárulta, katasztrofálisnak értékeli a Jobbik állapotát, szerinte mostani állapotukból már nem is nagyon tudnak felállni. A podcastból az is kiderül, megkereste őt Gyöngyösi Márton, miután Jobbik-elnökké választották, Jakab Péter viszont nem élt azzal, hogy Vona Gábor véleményét meghallgassa.

Az is kiderül, mit gondol a volt politikus a Demokratikus Koalíció új politikai projektjéről, az árnyékkormányról és Dobrev Klára jövőjéről: lehet-e még belőle miniszterelnök? És vajon készül-e Vona a visszatérésre, és ha igen, kikkel? Például Schiffer András köztük lesz-e?

A teljes adást péntek este 18:00-tól hallgathatják meg a Magyar Hang Youtube-, Apple Podcasts- vagy Spotify-csatornáján.

A műsor kedvcsináló előzetesét itt tudják meghallgatni:

A Gulyáságyú állandó rovatában, a Desszert©-ben Vona Gábor válaszolt a műsor korábbi vendége, Hadházy Ákos által neki feltett kérdésre, és ő is kérdezhetett a következő heti vendégünktől.

Ajánljuk a műsor Facebook-oldalát: http://facebook.com/gulyasagyupodcast