Aki mást gondol, az ellenfél

Aki mást gondol, az ellenfél

Gyurcsány Ferenc (Fotó: Gyurcsány Ferenc / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gyurcsány szerint van valaki, akit leginkább csak a gyönyörűségtől elalélva szabad imádni, mert ez az elvárás. Kiről beszélhet a volt kormányfő?

– Aki mást gondol, az ellenfél. Aki kérdezni mer tőle, róla, vagy csak neki nem tetszőt, az Rogán embere. Mert kérdezni csak neki tetszőt lehet, de leginkább a gyönyörűségtől elalélva imádni, közben esetleg csurgó nyállal bólogatni szabad, sőt, ez az elvárás – írta Gyurcsány Ferenc Magyar Péterről. Mindezt azután, hogy a Tisza Párt politikusa az elmúlt hónapokban számtalan alkalommal kritizálta a DK-t és Gyurcsány Ferencet is. 

– Kettőnk közül nem nekem van messiástudatom, és nem én tettem sokat azért, hogy hazánk az Unió második legszegényebb és legkorruptabb országa legyen… – szólt hozzá a bejegyzéshez Magyar Péter.

– Amikor Gyurcsány Ferenc lemondott, még nagyon messze volt a Fidesz a 2/3-tól (az akkori választási rendszerben). 2010-ben is sokan voltak, akik inkább Gyurcsányt vagy az MSZP-t akarták legyőzni, és nem Orbánt korlátozni – kommentelte Arató Gergely, a DK politikusa.

– Vedd már észre magad, senki nem fél tőled, max te saját magadtól. Gy F egy hatalmas bukás után, sok év alatt talpra állt. Stabil ellenzéki vezető. Neked ez sikerülni fog június 10-e után??? – védte Gyurcsány Ferencet egyik kommentelője.

– Azt az imádatod tárgyának, Orbánodnak kellene megköszönnöd! Nem Gyurcsány, hanem Orbán meg vele együtt Ti/Te tettétek tönkre ezt az országot! – védte Gyurcsányt másik kommentelője.

– Szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy a Gyurcsány-kormány idején hazánk nem volt a második legszegényebb és legkorruptabb, ellenben a Fidesz 14 éve alatt váltunk azzá, aminek Ön is keményen a részese volt, ugye?? – védte Gyurcsányt harmadik kommentelője.

– Tisztelt Magyar Péter! Ne Essen át a ló túloldalára! Tipikusan NER-szöveget tol, amikor Gyurcsányra akarja terelni a gazdasági helyzetünk felelősségét! – védte Gyurcsányt negyedik kommentelője.

– Kedves Péter! Az, hogy az Unió az EU legszegényebb országa lett, azért nem Gyurcsányt kellene hibáztatni. Azért legfőképpen a Fidesz a felelős, és köztük maga Péter is – védte Gyurcsányt ötödik kommentelője.

Az előző 125 Facebook-hirdetéséből 114-ben kritizálta a Gyurcsány Ferencet kritizáló Magyar Pétert a DK-s Molnár Csaba, ezekre a posztokra legalább 6,5 milliót költött – számolta össze a 24.hu.

– Mert a csodában, a kivételesben, az Eljött Ember Fiában nem kételkedünk! Ugye!? Évszázadonként, ha születik ilyen ember – mutatja önmagát – mutatott valaki másra bejegyzésében Gyurcsány Ferenc.

A kritika persze bőven lehet jogos Magyart illetően is. Gyurcsánynak viszont nem kell hozzá fordulnia, ha a jelenséget akarja kárhoztatni: elég a tükörbe néznie. Csak míg Magyar három hónapja tűnt fel, addig Gyurcsány lassan húsz éve építgeti fanatikus táborát.