Rossz irányba mentek a NER gurulóbőröndös ultrái

Rossz irányba mentek a NER gurulóbőröndös ultrái

Fásy Ádám, Fricz Tamás, Stefka István, Pataky Attila, Bencsik András, ifj. Lomnici Zoltán és Bayer Zsolt a Békemeneten 2024. június 1-jén (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Természetesen megint Bayer Zsolt kezdte. Múlt héten értekezett arról, hogy a Nyugatot már lassan ellepik a "hörcsögtoszók", úgyhogy ő legszívesebben inkább a vad és (Bayer modorában: s) szilaj Mongólia felé venné a sátorfáját. Már akkor eszembe jutott, hogy mennyire ugyanazt képviseli a féltudású illiberális elit, mint liberális elődje. Csak míg a 2010 előtti világ értelmisége folyton arról kesergett, hogy őket mennyire becsülné a nyugat, de valamiért csak nem hagyták itt a magyar ugart, addig a nemzeti együttműködés rendszerének el- és kitartott elitje folyton kelet felé mutogat. Pedig nyilván sokan lennénk kíváncsiak, hogy miként boldogul Bayer Zsolt egy izraeli magán-titkosszolgálat segítségével létrehozott „oknyomozással” egy ulánbátori lap főmunkatársaként.

Képmutatásuk annyiban rosszabb, mint a nyugatmajmolásban is provinciális, szabadelvű elődeiké, hogy ők keleti vizet prédikálnak, és nyugati bort isznak közben, még ha félig-meddig suttyomban is. Számos példát lehetne erre sorolni Orbán Ráhel svájci iskoláztatásától kezdve Boldog István bécsi zakóvásárlásáig, de van egy friss eset is. Ezúttal megint a futball közege hozta el nekünk azt az igazságot, amit a rendszer megpróbált elhazudni. 

Jelesül, hogy amikor az orwelli Nagy Testvér jelmezébe bújt Orbán Viktor azzal terrorizálta békemenetelő hallgatóságát, hogy miképp próbálják belezavarni a Nyugat öltönyös, nadrágos emberei a magyar embereket egy mindent elveszejtő háborúba, akkor a miniszterelnök propagandaminisztere és gazdasági hátországa demonstratív magángépes flottafelvonulást tartott. És nem, nem azt nézték meg, ahogy a Brera Ilch győzedelmeskedik a mongol első osztályban a Tuv Azarganuud ellen, hanem Londonban voltak, a Bajnokok Ligája döntőjén. Ahol történetesen azt a Real Madridot tekintették meg (személyes tippem szerint szurkoltak is neki a NER gurulóbőröndös ultrái), amelyik az utóbbi években az egyik l szimbóluma lett a keleti bizniszelők és gátlástalan ingatlanmágnások gyanús pénzét tisztára mosó, gyökértelenített nyugat-európai klubfutballnak.

A mieink Nyugatra mentek tehát és megtapsolták a labdarúgásból lélektelen üzletet csináló, képmutató kirakatcsapat győzelmét, és talán nyálukat csorgatva arról beszéltek, hogy ezt hogyan lehetne megvalósítani idehaza. Megjegyzem, nem állnak rosszul a tervvel. Természetesen azoknak a pénzén tették mindezt, akiket egész nap azzal a világgal riogatnak, ahova ők maguk pihenni és szórakozni járnak. A képmutatást tehát már eltanulták a Nyugattól, és csak remélhetjük, hogy lesz, ami azért már nekik is sok.