Kedves CÖF!

Kedves CÖF!

Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, Bayer Zsolt újságíró, Fritz Tamás politológus és Bencsik András, a Békemenet Egyesület elnöke a CÖF békemenetének indulása előtt az V. kerületi Alkotmány utcában 2014. március 29-én (Fotó:
MTI Fotó: Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Rajongok a CÖF-ért. Imádom őket. A legszórakoztatóbb NER-es alakulat, közéleti tevékenységük egészen egyszerűen hibátlan. És hát nem most is?

A CÖF ugyanis levelet kapott, méghozzá nagyon komoly névtelent. No name orvosok írták, hogy tudniillik nem értenek egyet a Magyar Orvosi Kamarával, nem fognak felmondani, meg felmondást letétbe helyezni, mivel elégedettek az egészségügy átalakításával. A lényeg pedig, hogy az Orvosi Kamara NEM KÉPVISELI a teljes orvostársadalmat. A CÖF ki is tolta gyorsan közleményként.

És akkor idézzük fel ide a kormány legutolsó tájékoztató kampányának plakátját, miszerint „A magyarok döntöttek: 97% Nem a szankciókra”. Kéne egy jó kis ugyanolyan komoly, névtelen levelet írni a CÖF-nek, hogy hagyján, hogy nem jön ki a matek, de egyébként is, az Orbán-kormány leginkább a kétmillió szavazóját képviseli úgy ahogy, a többieknek meg coki. Hátha ezt is kiadják közleményként.

Olvassa reggeli véleménycikkünket, valamint az elmúlt nap legfontosabb híreit és a következő órák várható eseményeit összefoglaló „képbehozónkat” kora reggel már a postafiókjába érkező hírlevelünkben! A kávé koffein a testnek, a Magyar Hang reggeli hírlevele koffein a szellemnek! Iratkozzon fel, és kezdje velünk a napot!