Kedves CÖF!

Kedves CÖF!

Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, Bayer Zsolt újságíró, Fritz Tamás politológus és Bencsik András, a Békemenet Egyesület elnöke a CÖF békemenetének indulása előtt az V. kerületi Alkotmány utcában 2014. március 29-én (Fotó:
MTI Fotó: Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Rajongok a CÖF-ért. Imádom őket. A legszórakoztatóbb NER-es alakulat, közéleti tevékenységük egészen egyszerűen hibátlan. És hát nem most is?

A CÖF ugyanis levelet kapott, méghozzá nagyon komoly névtelent. No name orvosok írták, hogy tudniillik nem értenek egyet a Magyar Orvosi Kamarával, nem fognak felmondani, meg felmondást letétbe helyezni, mivel elégedettek az egészségügy átalakításával. A lényeg pedig, hogy az Orvosi Kamara NEM KÉPVISELI a teljes orvostársadalmat. A CÖF ki is tolta gyorsan közleményként.

És akkor idézzük fel ide a kormány legutolsó tájékoztató kampányának plakátját, miszerint „A magyarok döntöttek: 97% Nem a szankciókra”. Kéne egy jó kis ugyanolyan komoly, névtelen levelet írni a CÖF-nek, hogy hagyján, hogy nem jön ki a matek, de egyébként is, az Orbán-kormány leginkább a kétmillió szavazóját képviseli úgy ahogy, a többieknek meg coki. Hátha ezt is kiadják közleményként.

Olvassa reggeli véleménycikkünket, valamint az elmúlt nap legfontosabb híreit és a következő órák várható eseményeit összefoglaló „képbehozónkat” kora reggel már a postafiókjába érkező hírlevelünkben! A kávé koffein a testnek, a Magyar Hang reggeli hírlevele koffein a szellemnek! Iratkozzon fel, és kezdje velünk a napot!

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.