2000 felett az elhunytak száma Olaszországban

2000 felett az elhunytak száma Olaszországban

Rendőrök és katonák a Milánóból távozni kívánó utasokat ellenőrzik Lombardia tartomány székhelyének központi pályaudvarán 2020. március 9-én (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Mourad Balti Touati)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem javult számottevően a helyzet Olaszországban: tegnap óta 349 új haláleset következett be a koronavírus-fertőzések miatt, ez az egy nappal korábbi adathoz képest tizenkilenccel jelent kevesebbet. Emellett 3233 új megbetegedést jegyeztek fel, ez háromszázhatvan fős csökkenés.

Így a koronavírussal fertőzöttek összlétszáma megközelíti a 28 ezret a mediterrán országban, és eddig 2158 ember hunyt el.

Word of Meters oldal online, percenként frissülő statisztikája szerint tegnap fordult meg a helyzet: immár több koronavírussal fertőzött ember van szerte a világban, mint Kínában. Az oldal hétfő délután azt mutatta: eddig 179 ezer ember fertőződött meg és több mint hét ezren haltak meg a koronavírus miatt. Eddig világszerte 78 ezer embert nyilvánítottak gyógyultnak.

Olaszországban lemondhatnak a 80 év feletti súlyos koronás esetekről | Magyar Hang