A Magyar Telekom jóváírja a Törökországban és Szíriában tartózkodó ügyfelei roamingdíját

A Magyar Telekom jóváírja a Törökországban és Szíriában tartózkodó ügyfelei roamingdíját

Légi felvételen mentőalakulatok tagjai viszik hordágyon a romok alól kimentett 41 éves Gokhan Demirtast a földrengés sújtotta dél-törökországi Hatayban 2023. február 8-án (Fotó: MTI/EPA/Erdem Sahin)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Magyar Telekom február 6. és 28. között jóváírja a Törökországban és Szíriában tartózkodó ügyfelei roamingdíját – közölte a vállalat szerdán az MTI-vel.

A díjat – beleértve az alapdíjas hanghívásokat, SMS-eket, MMS-eket és a mobilinternet-forgalmat – teljes mértékben, összeghatár nélkül jóváírják annak érdekében, hogy ügyfeleik kapcsolatban tudjanak maradni a hozzátartozóikkal és a segélyszervezetekkel, intézményekkel.

A vállalat feltöltőkártyás ügyfelei számára a hétfő óta felhasznált roaming díját egyszeri, 10 ezer forintos egyenleg-feltöltéssel kompenzálja – jelezték.
A közlemény szerint a Magyar Telekom anyavállalata, a Deutsche Telekom Csoport is segítséget nyújt, egymillió eurót adományoz az „Aktion Deutschland Hilft”–nek, az áldozatok és családjaik megsegítésére.