Lerobbant Orbán Viktor motorcsónakja Horvátországban

Lerobbant Orbán Viktor motorcsónakja Horvátországban

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostor erkélyén (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor csónakja nem messze a horvátországi Vistől lerobbant – számolt be róla a Jutarnji list, amit a hvg.hu vett észre.

A cikk szerint a Slobodna Dalmacija nevű lap egykori munkatársa, Boris Vrkić segített a kormányfőnek, a feleségének, illetve testőrüknek a partra jutni. Vrkić ezt követően egy éttermet is ajánlott Orbán Viktoréknak, ahova ők el is látogattak és tenger gyümölcseit ettek. A lap szerint az étterem személyzete nem tudta, hogy kinek is szolgálták fel az ételt, és mikor utólag kiderült, meg is lepődtek rajta.

Nem ez az első hír a miniszterelnök idei horvátországi nyaralásáról, vasárnap már előkerült egy kép az egyik helyi étterem Instagram-oldalán az éppen virágos inget viselő Orbán Viktorról.

 

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.