Tízhónapos csecsemőt is meggyilkoltak a kaliforniai kartell-leszámolásban

Tízhónapos csecsemőt is meggyilkoltak a kaliforniai kartell-leszámolásban

Az áldozatok (Fotó: Tulare County Sheriff)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy drogkartellekhez köthető leszámolásban egy család négy generációjának tagjait gyilkolták meg a kaliforniai Goshenben. Közöttük volt egy 16 éves anya, és az ő tíz hónapos babája is. A rendőrség szerint célzott vérengzés történt, és a helyszín szisztematikus kivégzést feltételez.

Két elkövetőt keresnek, akik nevét nem hozták nyilvánosságra, attól tartva, hogy ez segítené a szökésben lévő gyanúsítottakat, azt ugyanakkor elárulták, hogy sok információ van a birtokukban a gyilkosságokról. A rendőrség néhány héttel ezelőtt tartott házkutatást a házban, ahol marihuána és metamfetamin nyomaira bukkantak.

A hétfői lövöldözésben hat ember halt meg, mindannyian egy család tagjai, és három ember életben maradt. A gyilkosságokat előre kitervelten követték el. A legidősebb áldozat 72 éves volt, rajta kívül meghalt egy 52, 50, 19 éves családtag is a kismama és gyermeke mellett.

Az életben maradottak egyike az egyik szobában feküdt, miközben a lábával támasztotta az ajtót, hogy a gyilkosok ne tudjanak behatolni. A másik két túlélő egy utánfutóban bújt el, amikor kitört a lövöldözés. A rendőrséget az egyik túlélő hívta ki hétfő hajnalban. Két holttestet az utcán találtak, a többieket a házban. A kismamát és gyermekét közvetlen közelről lőtték fejbe, miközben ők a földön feküdtek.