Imádkozzunk Kóbor Jánosért – kéri az Omega

Imádkozzunk Kóbor Jánosért – kéri az Omega

Kóbor János énekes az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. november 8-án (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Közös imára hívunk mindenkit Meckyért! November 20-án, szombaton este 10 és 11 óra között a lehető legtöbben gondoljunk rá, erőt és pozitív gondolatokat küldjünk neki! Meggyőződésünk, hogy szeretetünk és hitünk ereje eljut hozzá – ez a felhívás került fel szombaton az Omega együttes Facebook-oldalára.

Mecky, azaz Kóbor János november 9-én került kórházba. „A Mecky kedden este kórházba került. Az állapota változó, de a család kérésére szeretnénk tartózkodni a részletektől. Mindent megtesznek érte, hogy újra köztünk lehessen” – ez jelent meg az Omega Facebook-oldalán még november 13-án.

Blikk később arról írt, hogy az Omega énekesét átszállították egy másik kórházba. Kóbor János állapotáról semmit nem lehet tudni, a felesége hírzárlatot rendelt el. „Jánossal nem beszéltünk, felesége, Zsóka a kapcsolattartó az orvosok és a zenekar között. Nem tudunk semmit, annyi a jó hír, hogy még nem zokogva hív fel" – ezt a zenekar menedzsere, Trunkos András mondta a Borsnak november 16-án.

.

Címkék: Omega, Kóbor János