Szeptemberben mégis felléphet Gyulán Pottyondy Edina

Szeptemberben mégis felléphet Gyulán Pottyondy Edina

Fotó: Facebook/Pottyondy Edina

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A jelek szerint szeptemberben mégis felléphet Gyulán Pottyondy Edina. A humorista erről Facebook-oldalán számolt be, miután pár napja elterjedt, hogy a korábbi egyeztetés ellenére mégsem látják őt szívesen. Elsőre csak az időpontba kötöttek bele, majd kiderült, hogy máskor sem fogadnák őt végül. A Telexnek az érintett programszervező csak annyit erősített meg, hogy lemondták az előadást, az okokat viszont nem részletezte. Miután viszont a nyilvánosság elé került az ügy, váratlanul visszavonulót fújhattak.

„Bejárta a magyar sajtót az a képtelen vád, hogy politikai okokból kitiltottak Gyuláról. Én mondtam is a munkatársaimnak, hogy ez biztos valami tévedés lesz, hiszen a rendszer, amiben élünk olyan mélyen tiszteli a tudomány, a művészet vagy éppen az oktatás szabadságát, hogy a világ legsötétebb diktatúrái is csodájára járnak a Nemzetvezető végtelen türelemének és jóindulatának. Az örök elégedetlenkedőknek szeretném felhívni a figyelmét, hogy egyetlen CEU-s tanárt sem börtönöztek még be, hogy minden filmes nyugodtan dolgozhat külföldön, hogy a tanárok laptopját csak szúrópróbaszerűen akarják átkutatni, és az, hogy névtelenül fel lehet jelenteni a meleg családokat, valahol szabadságjog is. A házmestereknek és a fasisztáknak is jár valami. Vagy ennyire nem vagytok liberálisok?” – írta keddi Facebook-posztjában a stand-up komikus, korábbi momentumos politikus.

Bejegyzése végén megköszönte „Békés vármegye főispánjának” és az Erkel Ferenc Művelődési Központnak a rugalmasságát, „hogy a libsi hiszti ellenére felléphetek a városukban”. Pottyondy úgy fogalmazott, „nyilván a munkatársai hibáztak”, amikor nem értették, hogy „az év egyetlen napján sem”, az valójában azt jelenti, hogy szeptemberben. Megígérte mindenesetre, hogy most meg fogja becsülni magát, és megszereti a Nagy Testvért.

Címkék: Gyula, Pottyondy Edina