Hazudozik, majd letilt a Transzparens Újságírásért Alapítvány

Hazudozik, majd letilt a Transzparens Újságírásért Alapítvány

A Transzparens Újságírásért Alapítvány néhány igazgatója. Van képük hozzá

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Történt, hogy ez a kormányközeli gittegylet elkezdte vadul keresni Sorost a Magyar Hang mögött. Erről ITT írtam részletesebben. Nem találta, de ez teljesen mindegy is volt, jó bolsevik szokás szerint az ítéletet már előre megírták, és közzé is tették. Azt írják a Fidesz nyúlványai, hogy Bizonyíték: A Magyar Hanghoz is jutott a Nyílt Társadalom pénzéből. 

És akkor még számon is kérnek, hogy ezek után is merjük-e azt írni, hogy a szerkesztőség az olvasók pénzéből, támogatásából él. Csak hogy rögzítsük a tényeket, újra, és újra: Sosem álltunk kapcsolatban semmilyen Soros-szervezettel, egyetlen fillér hasznunk nem keletkezett Soros-forrásból. Nem mintha amúgy ez bűn lenne. Az Átlátszóval kiépítettünk egy jól működő szakmai kapcsolatot, a havonta megjelenő mellékletük technikai (lényegében nyomda-) költségéhez járulnak hozzá korábban 90.000, jelenleg 150.000 forinttal. 90 ezer és 150 ezer, jujj. Ezért még ezer plusz példány is jár az ő támogatóiknak. Ebből, mondom újra, egy fillér hasznunk nincs, a költségek ennél inkább magasabbak. 

Na ebből jött aztán a nagy leleplezés, az elképesztő botrány, amit persze végigtoltak a propaganda bélrendszerén a Mandinertől az Origó nevű szennylapig. Utóbbi nem restellt azzal a címmel előállni, hogy „Újabb, magát függetlennek állító baloldali portálról derült ki, hogy Soros alapítványa finanszírozta”. Finanszírozta! Hazug propagandisták. 

Transzparensék amúgy egy elképesztően béna kis grafikával illusztrálták irományukat, tényleg rém igénytelen és ciki, nem álltam meg, szóvá is tettem nekik a Facebookon. Ahogyan azt is, milyen kis gyík dolog már, hogy a szerző, és főnöke lájkolgatja saját anyagukat. Erre mi volt a válasz, rendes transzparens módon? Na mi? Letiltottak. 

Így megy ez bolsevikéknál.