Magyarország visszatért

Magyarország visszatért

Cseri Tamás (b) és Szalai Attila (k), valamint a francia N'Golo Kanté a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Franciaország mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 19-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Talán még soha nem fájt ennyire egy eredmény – ezt írta a Németország elleni mérkőzés után Szalai Ádám, a magyar válogatott és a Mainz játékosa. Évtizedek óta nem lehetett ennyire büszke a futballválogatottra magyar szurkoló, mint most, teszem hozzá én. Nem szemlesütve, hanem a sportvilág elismerését elnyerve, a hazai drukkerek rajongásában fürödve búcsúzott ezúttal a nemzeti tizenegy.

A mieink nem jutottak tovább a részben hazai rendezésű Európa-bajnokság csoportköréből, ám mind a legutóbbi, mind az azt megelőző világbajnokság győztesével döntetlent játszottak. Nem is akárhogy!

A teljes cikket a Magyar Hang július 2-án megjelent 2021/27. számában találja (tartalomjegyzék itt). Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!