Rossi: Az a cél, hogy egy felejthetetlen nyár legyen

Rossi: Az a cél, hogy egy felejthetetlen nyár legyen

Marco Rossi sajtótájékoztatója (Fotó: Magyar Hang/Lukács Csaba)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az volt ma a célunk, hogy győzzünk és hogy meggyőzzük a nézőket – ez az első félidőben megvalósult, a másodikban már kevéssé – mondta Marco Rossi a mérkőzést követő sajtótájékoztatón. Szoboszlai Dominik sérülése kapcsán megnyugtatott: a Liverpool játékosával kapcsolatban nincs semmi aggasztó, fáradt volt, nem akarta a sérülését kockáztatni és ő maga kérte a cserét. „Egy minimális aggodalommal vagyok Styles ügyében, aki szintén megsérült, de véleményem szerint ő is helyre tud állni jövő szombatig” – fejtette ki.

Szerinte van még néhány kérdőjel a jövő szombati, Svájc elleni kezdőcsapatot illetően, ezekre a hét során kapnak választ, miután látják, ki hogyan szerepel az edzéseken. Az edző szerint szerint még sokat kell dolgozniuk az elkövetkező héten, de nem akart az ellenfeleknek segíteni azzal, hogy elmondja, miken – annyit árult el, hogy a hiányosságaink az energiakezeléshez és a mérkőzés olvasásához-értelmezéséhez kötődnek.

„A célkitűzésünk egy hét múlva is az, hogy örömöt okozzunk a szurkolóinak, hogy az első mérkőzésünk egy felejthetetlen nyár kezdete legyen” – fejezte be a tájékoztatót.